O nas

Apartmaji AJDNIK, so družinski apartmaji z 20-letno tradicijo. Na voljo sta vam dva lepo urejena apartmaja, katera se nahajata v stanovanjski hiši lastnikov.  Imata popolnoma ločen vhod v pritličju  z zadnje strani hiše kjer je tudi  parkirni prostor.  Lokacija je idealna za dostop do zdravilišča. Poleti se lahko sprostite v zunanjem kompleksu termalnih bazenov v hladnejših in zimskih dnevih pa se pogrejete v notranjem delu  termalnih bazenov ter različnih savn term Šmarješke Toplice.

 

Apartmaji se nahajajo na začetku Šmarjeških Toplic in so od avtocestnega priključka Kronovo oddaljeni le dobra 2 kilometra , ter 300-400 metrov  od bazenov term Šmarješke Toplice, 200 metrov  od najbližje trgovine, pošte, ter gostilne. Vse našteto vam je dostopno  po pločniku ob glavni cesti , ter predvsem po prijetni gozdni potki ob potoku Toplica, po kateri vam bo prijetno hoditi tudi ob vročih  poletnih dneh.

 

Poleg vhoda je tudi vrtna uta s kaminom, kjer se lahko spočijete in naužijete svežega zraka,  si pripravite prijetno kosilo v vrtni uti, koristite lahko tudi zelenjavni vrt, ki vam je na voljo celo sezono.

 

Vaš prihod nikoli ne mine brez dobrodošlice; kozarčka domačega cvička, ter prigrizka "pod kozolcem", kot reče gospodar.