Šmarješke Toplice so odlično mesto za oddih in sprostitev ter idealno izhodišče za aktivnosti v vseh letnih časih. Okolica ponuja kar nekaj izletnih točk. V sklopu občine je možen obisk termalnih bazenov, v hotelu pa se lahko razvajate z raznimi masažami, fitnesom in kulinaričnimi dobrotami.

Notranji bazen

V bližini apartmajev Ajdnik se nahaja tudi urejeno golf igrišče, le nekaj minut oddaljen je tudi športni park v katerem Vam nudimo možnost  tenisa, nogometa, košarke, odbojke na mivki ter igranje mini golfa in namiznega tenisa. Prav tako je kar nekaj trim in pohodniških stez, katere vodijo tudi v urejene domače zidanice, v katerih Vas domačini postrežejo z avtohtonim cvičkom in domačimi dobrotami.

Na Vašo željo vam nudimo tudi uporabo koles, saj je okolica izredno primerna za predvsem ravninske kolesarske izlete. V kolikor imate svoja kolesa, pa je shramba le teh možna v naši  garaži.


Prav tako Vam nudimo prevoz oziroma spremstvo na bližnje zanimivejše izletne točke, tako, da zaužitje kakega kozarčka ni prepovedano. Glede na to, da smo razmeroma mlada in redno zaposlena, štiričlanska družina, se lahko kdaj zgodi, da žal ne bomo dosegljivi - največkrat v dopoldanskem času, zato Vas prosimo, da nam v tem primeru pišete na: info@apartmaji-ajdnik.si

 

 

 

star star
Kje smo

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki